icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Vacature

Digital Designer

#Visual design
#UX
#conceptontwikkeling

Wil jij het leukste internetbureau van Den Haag nóg meer kleur geven? Dat komt goed uit, want wij zoeken een digital designer om ons creatieve team te versterken. Werk je graag voor toonaangevende klanten aan innovatieve online projecten? Happy reading :)

Digital designer aan het werk

Wij zoeken een creatieveling met een onmiskenbaar talent en een stevige dosis ervaring in visual design, UX/UI en conceptontwikkeling. Je bent ambitieus en werkt graag voor mooie merken. Bedrijven als SnowWorld, Omniversum en Madurodam maken je niet nerveus, maar geven je juist energie.

Jij werkt als onderdeel van het creatieve team aan de conceptontwikkeling en grafische vormgeving van de online projecten van Flink. Je doet mee in creatieve brainstorms, ontwikkelt samen met het team interactieve concepten en je bijt je graag vast in het ontwerpen van een winnend pitch-design of een ijzersterke responsive website. Daarnaast vind je het leuk om je ontwerpkeuzes voor de klant te onderbouwen. Jij hebt een belangrijke rol in onze SCRUM projecten en zorgt er samen met het team voor dat wij alles uit een project halen! 

Als digital designer bij Flink

  • ben je ijzersterk in online ontwerp, UX en interactie.
  • heb je minimaal 4 jaar ervaring als designer aan bureau- of klantzijde. 
  • werk je veel met Sketch, een Macbook, 27-inch-scherm, een tablet en 20 andere Flinkerts :)
  • krijg je een goed salaris, mooie voorwaarden en de optie om 32, 36 of 40 uur te werken. 

Reageer vandaag nog

Ben jij wie we zoeken? Stuur jouw cv en portfolio naar vacature@flink.nl ter attentie van Wouter Langen en Irene van Dullink. Eerst even WhatsAppen of bellen met Irene kan ook via 06 348 97 120.