The Human Network

Dé plek voor interim topprofessionals

DE VRAAG

Voor 18 bedrijven een eigen online platform

The Human Network is een netwerk van 18 bedrijven die top-professionals detacheren. Elk bedrijf heeft een eigen vakgebied. Van ICT tot HR en van Finance & Control tot Business Intelligence. Ons werd gevraagd een slimme oplossing te bedenken, zodat de 18 bedrijven zich online kunnen profileren met behoud van kwaliteit en een uniforme uitstraling.

Logo's van The Human Network
DE OPLOSSING

19 websites, 1 kwaliteitsniveau

Vóór de bouw van een nieuwe website doorliepen we met The Human Network een strategische fase. De gedrevenheid en mensgerichte aanpak vielen direct op. Bovendien werd duidelijk dat alle 18 bedrijven 2 doelen voor hun website hebben: nóg meer topprofessionals laten aanhaken bij het netwerk én hun dienstverlening bij organisaties op de kaart zetten. Daarom bedachten we als oplossing een Drupal Multisite-website bestaande uit 1 corporate website en 18 bedrijfwebsites.

Strategische sessie bij internetbureau Flink
HET RESULTAAT

Het gezicht achter The Human Network

Zowel op de corporate website als op de 18 bedrijfwebsites springen de vacatures voor interim topprofessionals en de medewerkers van The Human Network direct in het oog. Bovendien is op de bedrijfwebsites meteen duidelijk voor welke projecten organisaties bij het netwerk kunnen aankloppen. Desondanks de eenduidige, professionele uitstraling van alle websites, kunnen alle 18 bedrijven hún verhaal online vertellen en zelf alle content beheren.

Bekijk de website
Flink had bij de kick-off hun huiswerk goed gedaan en snapte vanaf moment één onze hulpvraag. Het projectteam is betrokken, snel én proactief. Dit leverde in korte tijd een prachtig resultaat op: 19 nieuwe websites, met een logische klantflow en passende look & feel!
- Lonneke Bruinsma Marketing & Communicatie -