icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Danielle van Capelleveen
Medewerker
Recruiter

Danielle van Capelleveen

#strand
#zon
#muziek
Danielle met haar zoontje op het strand

Ik kan genieten van...

Mijn zoontje die het grootste plezier heeft als hij met water en zand speelt. Hij zorgt er gegarandeerd voor dat je onder het zand weggaat. Dit doen we het allerliefste op een tropisch eiland en we reizen dan ook regelmatig af naar Caribisch Nederland. Met mijn werk als freelance recruiter valt dit goed te combineren; één van de belangrijkste redenen voor mij om als freelancer te werken. Mijn droom is om in de toekomst vanaf een paradijs remote te werken.

Ik kan echt niet zonder...

Zon en muziek. En de combinatie is helemaal geweldig. Lekker wakker worden met zonnestralen die al door je raam komen, dan één van de vele bluetooth speakers aan en zo dansen we door de dag heen. Wij hebben geen tv thuis, een bewuste keuze waardoor er meer tijd is om actieve dingen te doen. Spotify is mijn grootste vriend. De playlist wordt elke dag weer langer en ik kan precies zien in welke fase ik was als ik door de lijst heen kijk. Ik hou van vrolijke muziek zoals van Ir-Sais en muziek met een boodschap zoals van Bob Marley.