icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Bas van Haren, projectmanager bij Flink
Medewerker
Projectmanager

Bas van Haren

#thuischef
#gamer
#etenmetvrienden
Projectmanager Bas van Haren op vakantie

Door de week ben ik Flink, maar in het weekend..

Vind je me in winkels, op markten en bij boeren. Mooie etenswaren kopen, om vervolgens mee te experimenteren in de keuken. Nieuwe technieken ontdekken en toepassen om klassiekers en guilty pleasures een draai te geven of naar een hoger niveau te tillen. Homemade limoncello. IJs met spekkoek-smaak. Bitterballen gebaseerd op oma’s groentesoep. Of zelf bapao’s maken met het heerlijkste buikspek. En dan lekker eten en drinken met vrienden. Krijg je al trek? Ik ook!

’s Avonds doe ik het liefst..

ongegeneerd gamen. Een Massive Multiplayer Online game, waarin ik gewapend met een speer hele legioenen fantasiefiguren te lijf ga. Niet alleen natuurlijk, ik coördineer dat uiteindelijk met een internationale groep mensen. De ideale strategie bespreken, deze (met instructie via mijn stemgeluid) ten uitvoer brengen en uiteindelijk het succes vieren. Tja, eens een projectmanager, altijd een projectmanager.