Amsta

Wegwijs in de wereld van Amsta

DE VRAAG

Heldere structuur en eigen identiteit

Amsta is dé zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Met woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvoorzieningen en studio’s verspreid over de stad is Amsta echt een begrip in Amsterdam; online miste echter een duidelijke identiteit, een overzichtelijke weergave van alle zorg die Amsta biedt én laagdrempelige mogelijkheden om met Amsta in contact te komen.

Logo Amsta
DE OPLOSSING

Een strategisch begin is het halve werk!

Een van de uitdagingen in het project was de structuur naadloos aan te laten sluiten bij de zoekvragen van de verschillende doelgroepen van de website. Hiervoor hebben we in een aantal interactieve strategische sessies de informatie- en interactiebehoeften van deze doelgroepen in kaart gebracht. De uitkomsten hebben we vervolgens vertaald in een concept voor de nieuwe website, met een heldere navigatie en slimme site- en contentstructuur. Vervolgens zijn we agile aan de slag gegaan en hebben we samen met Amsta in drie sprints de website ontworpen en ontwikkeld.

Flink | Nieuwe website voor Amsta
HET RESULTAAT

Woonwens en zorgbehoefte centraal

In de nieuwe website staan de woonwens en zorgbehoefte van toekomstige bewoners centraal. Bezoekers krijgen snel een goed beeld van Amsta en wat hen als zorgaanbieder bijzonder maakt. Door de opzet van de website kunnen de bezoekers langs meerdere wegen uitkomen bij de zorgoplossing die zij zoeken. Er is in het project ook veel aandacht besteed aan de mogelijkheden voor Amsta om de contentpagina’s aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Amsta heeft hierbij zelf gezorgd voor passende fotografie en copy, die wij voor hen in de website hebben geplaatst. Goed teamwork met een mooi eindresultaat!

Bekijk de website
Flink heeft zich in een razend tempo verdiept in onze klanten en organisatie. Van strategie en design tot de CMS-training en zelfs het plaatsen van de content: Flink leverde steeds hoge kwaliteit. We zijn erg blij met het eindresultaat en ook in de doorontwikkeling van de site blijft Flink een fijne samenwerkingspartner.
- Elize Fallon Communicatieadviseur Amsta -