VolkerWessels

Een krachtig netwerk van websites

HET BEGIN

Een nieuwe online omgeving voor VolkerWessels

VolkerWessels is dé realisator van projecten omtrent wonen, werken en mobiliteit. Flink mocht de nieuwe corporate website bedenken, ontwerpen en realiseren. De uitdaging: de decentrale bedrijfsstructuur, met meer dan honderd werkmaatschappijen en ruim 15.000 medewerkers, omzetten naar een stabiel en beheersbaar online systeem. Een uitdaging die Flink met beide handen heeft aangegrepen.

ONDERWEG

Een krachtig netwerk van websites

Flink ontwikkelde een corporate website en een platform voor de websites van de ruim 100 werkmaatschappijen. Centraal en toch zelfstandig. Want voor alle websites geldt: eigen identiteit en content, gedeelde techniek en één uitstraling. Nieuwe functionaliteiten zijn snel uit te rollen over alle websites en belangrijke content is onderling deelbaar. In 2011 gestart en inmiddels meer dan 85 websites verder is VolkerWessels nog steeds een tevreden partner.

DE TOEKOMST

Responsive redesign

Na vier jaar was het tijd om op de bestaande technische basis een grondig redesign door te voeren. Met de lancering van het responsive redesign heeft VolkerWessels weer een stap gezet in de professionalisering van de online aanwezigheid. Naast de optimalisatie voor mobiele apparaten is er ook inhoudelijk aan de website gewerkt. Er is met name meer ruimte en aandacht voor de grote diversiteit van de activiteiten van VolkerWessels. De komende periode wordt het redesign ook doorvertaald naar de websites van de werkmaatschappijen van VolkerWessels.

Bezoek de website