Synerkri

Sport en cultuur in Krimpen aan den IJssel

OVER SYNERKRI

Culturele en sportieve uitdaging voor iedereen

Synerkri is een Krimpense stichting die op 1 januari 2013 gestart is met haar werkzaamheden. Zij bieden sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Krimpen aan den IJssel. Ze organiseren zelf activiteiten, maar geven ook gymlessen op basisscholen, ondersteunen in cultuureducatie en verhuren en onderhouden de Krimpense Sportzalen.

Logo Synerkri
DE VRAAG

Een aantrekkelijk en goed beheersbaar activiteitenplatform

Synerkri is een ambitieuze club van gedreven professionals. Met een zo mogelijk nog ambitieuzere missie: een passend aanbod aan sport en cultuur voor alle inwoners van Krimpen. Om deze ambitie mogelijk te maken was een nieuw online platform nodig. Een platform gericht op de verschillende doelgroepen en hun wensen en behoeftes. Uiteraard met voldoende ruimte voor de positionering van Synerkri en voorbereid op toekomstige groei. Een mooie uitdaging!

Sportende kids in Krimpen aan den IJssel
HET RESULTAAT

Speels en gebruiksvriendelijk voor bezoeker én beheerder!

Op de nieuwe website van Synerkri kunnen bezoekers eenvoudig online lid worden. Eenmaal lid kunnen bezoekers eenvoudig zichzelf of hun kinderen online inschrijven op het diverse aanbod van toffe sportieve en culturele activiteiten. Daarnaast kunnen scholen eenvoudig inloggen en hun keuze maken uit het uitgebreide cultuur en sportaanbod. Ontwikkeld in ons favoriete CMS; Drupal 8 en natuurlijk SEO geoptimaliseerd.

Bezoek de website