ALRIJNE ZORGGROEP

Online jaarverslag

DE VRAAG

Toegankelijk en aantrekkelijk online jaarverslag

Alrijne Zorggroep vroeg Flink een toegankelijk en aantrekkelijk online jaarverslag te ontwikkelen. Alrijne Zorggroep bestaat uit Alrijne Ziekenhuis en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn. Alrijne Ziekenhuis heeft 770 bedden, verdeeld over de drie ziekenhuislocaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. In totaal werken er bij Alrijne Zorggroep ruim 3800 medewerkers, waaronder 240 medisch specialisten. Zij bieden de beste zorg aan iedere patiënt en cliënt in de regio Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. 

Logo Alrijne Zorggroep
DE OPLOSSING

Eenvoudig en krachtig designconcept

Voor het Jaarverslag hebben we een eenvoudig en gebruiksvriendelijke interface ontworpen. De kern van het concept is dat een bezoeker eenvoudig door het verslag kan bladeren. En de content echt goed leesbaar is. Op alle devices. Is de lezer op zoek naar een specifiek onderdeel van het verslag? Dan kan hij daar via het menu direct naar toe navigeren. Als je door het jaarverslag bladert kan je zien dat we heel subtiele animatie hebben toegepast voor een nog betere en aantrekkelijkere gebruikservaring.

Foto verzorger Alrijne met patient
HET RESULTAAT

Op alle devices dezelfde beleving

De content van het jaarverslag en ons concept komen goed samen in het interactieve online jaarverslag. Er is veel aandacht besteed aan de beleving op de verschillende devices. Flink heeft niet alleen gezorgd voor het concept, design en de realisatie van het jaarverslag, maar heeft ook de infographics ontworpen en de plaatsing van de content op zich genomen.  Een mooi project met een resultaat waar we trots op zijn!

Een geheel nieuwe site creëren voor het jaarverslag van Alrijne Zorggroep en dat binnen een kort tijdsbestek: geen probleem voor Flink! Het team is betrokken en was in staat om snel te schakelen. Dat is prettig samenwerken. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat!
- Ingeborg van der Heijden Manager Marketing en Communicatie -