Mtc.

Van tankpas naar mobiliteitsplatform

DE VRAAG

Een nieuwe website voor MTc

MTc is het bedrijf achter MultiTankcard en MoveMove, de oplossing voor ZZP’ers en het MKB. MTc heeft als doelstelling dé toonaangevende mobiliteitspartner te zijn. Voor de lease- en grootzakelijke markt, maar ook voor ZZP’ers en het MKB. Ze vroegen Flink mee te denken met de online strategie en dat hebben we gedaan. De vraag was eenvoudig, ons antwoord wat ingewikkelder en het resultaat om trots op te zijn! 

Flink | logo MultiTankcard.
DE OPLOSSING

Van tankpas naar mobiliteitsplatform

De vraag was een nieuwe website te ontwikkelen voor MTc. Het advies van Flink was om voor MKB en ZZP een aparte positionering neer te zetten. En zo is MoveMove geboren. De website van MTc hebben we volledig vernieuwd, gericht op leasebedrijven en grootzakelijke klanten. Een nieuwe website met een nieuwe focus: van tankpas naar totale mobiliteitsoplossing. 

Flink | Samen op weg naar het antwoord op de vraag.
HET RESULTAAT

Het nieuwe gezicht van mobiliteit

De website van MTc biedt bezoekers inzicht in de mogelijkheden van het complete mobiliteitsplatform. Bestaande klanten vinden er de toegang tot de verschillende beheertools en een gebruiksvriendelijke support omgeving. Daarnaast biedt de website potentiële klanten de optie direct contact met MTc op te nemen voor een voorstel op maat. De nieuwe website van MTc is ontwikkeld op basis van het Open Source CMS Drupal 8.

Bekijk de website
Flink heeft MTc op zeer positieve wijze verrast met haar aanpak, de mensen, de geleverde kwaliteit en de tijdigheid. Flink weet een strategisch verhaal goed om te zetten naar een praktische invulling qua techniek & creatie: een no-nonsense bureau waar het prima mee samenwerken is en dat kritisch durft te zijn op haar eigen werk en op haar klant(ideeën). Het doel dat zij nastreven is een zo goed mogelijk product neerzetten. En dat klinkt eenvoudiger dan het is. Samenwerken met andere bureaus is daarbij geen probleem: Flink kent haar grenzen. Een aanrader!
- Patrick Roozeman Algemeen Directeur -