MADURODAM

Het nieuwe Madurodam.nl!

DE VRAAG

Een website die inspireert, informeert én converteert

Madurodam is al 65 jaar een van de mooiste themaparken van Nederland. Bezoekers van het park kunnen zien en beleven waar een klein land groot in is. Madurodam wilde een nieuwe website laten ontwikkelen die het park op een eigentijdse en inspirerende manier aan de bezoeker presenteert. Met aandacht voor het verstrekken van praktische informatie en focus op conversie; het online verkopen van tickets aan bezoekers in binnen- en buitenland. Met ons concept wonnen we de uitgeschreven pitch en mochten we voor Madurodam aan de slag!

Logo Madurodam
DE OPLOSSING

Beleving en conversie, met een eigen unieke stijl

Madurodam wist al heel goed wat ze met de nieuwe website wilden bereiken. In een aantal strategische sessies hebben we samen met het team van Madurodam deze doelen tegen het licht gehouden en de verschillende doelgroepen en doelgroepbehoeften in kaart gebracht. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met het uitwerken van het concept en de grafische stijl voor de nieuwe website, zodat we vanuit deze stevige basis met het SCRUM team aan de slag konden. In drie sprints en slechts een aantal weken doorlooptijd hebben we de website ontwikkeld én gelanceerd.

Scrum team Madurodam
HET RESULTAAT

Snel, gebruiksvriendelijk en leuk!

Het eindresultaat is een krachtige website met een mooie combinatie van  uniek design, doelgroepgerichte content, goed bereikbare praktische informatie en heldere mogelijkheden om online tickets te kopen. Daarnaast is de website snel, ook op mobiel heel prettig in gebruik en beschikbaar in meerdere talen. We ontwikkelden de website in Drupal 8, de nieuwste versie van het populaire open source content management systeem. Een mooi eindresultaat voor een fantastische klant! Kijk je mee?

NAAR MADURODAM.NL
Flink heeft het project perfect gemanaged. Door samen vooraf de strategische basis te leggen, konden we met de SCRUM aanpak echt snelheid maken, zonder in te leveren op de kwaliteit. We zijn ontzettend blij met het mooie eindresultaat. Een snelle, moderne website met een eigen uniek design, dat ook op mobiele devices heel goed overeind blijft.
- Pieter de Hulu Online Marketing en Sales -