FME

Responsive website én interactief ledenplatform

DE VRAAG

Meerwaarde van het lidmaatschap ook online

FME is in transitie van branchevereniging naar ondernemersorganisatie. Om deze transitie kracht bij te zetten was een nieuwe website nodig. Een website die de meerwaarde van het lidmaatschap zou onderstrepen en zo veel mogelijk direct online voordeel zou bieden voor de leden van FME. Wij hebben FME geholpen de online meerwaarde van het lidmaatschap te definiëren en ontwikkelden de nieuwe website.

DE OPLOSSING

Sterk strategisch fundament

Wat is precies de meerwaarde van het lidmaatschap? Waar hebben de leden behoefte aan? En welke rol zou de nieuwe website hierin kunnen vervullen? Daar hebben we in een aantal intensieve sessies met FME en een team van Flink antwoord op gezocht. Het resultaat van deze sessies vormde het stuur waarmee we het scrumproject, tijdens de soms bumpy road, goed op de rit konden houden.

HET RESULTAAT

Interactief ledenplatform

Een interactieve website met een laagdrempelige mijn-omgeving voor leden. Zij kunnen hier persoonlijke berichten vanuit FME ontvangen, hun mening geven over voor actuele onderwerpen, zich direct inschrijven op interessante events en nog veel meer. Dit alles ook nog op alle devices, volledig responsive. Met de gebruiksvriendelijkheid van het Drupal content management systeem en in de herkenbare stijl van FME: oranje, zwart met krachtige vormen en focus op de kerntaak van FME: meerwaarde voor haar leden.

Bezoek de website
Van een bomvolle, statische oude website naar een responsive online platform waarbij onze leden echt centraal staan. Dat traject hebben we ‘scrummend’ met Flink in gang gezet. Het was voor onze organisatie een nieuwe manier van werken, maar we zijn er met de good spirit van alle ‘Flinkerds’ doortastend in meegenomen!
- Ingeborg Abendanon Online marketeer -