DIGIFOTO PRO

Hét online platform voor digitale fotografie

DE VRAAG

De website naar een hoger plan!

Clipboard Publishing, uitgever van het toonaangevende magazine voor digitale fotografie, heeft Flink gevraagd de website stevig onder handen te nemen. De ambitie was DIGIFOTO Pro naar een hoger niveau te brengen door een modern responsive design, een compleet nieuwe gallery en een sterk verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Een stevige ambitie en voor ons een mooie uitdaging!

Logo DIGIFOTO Pro
DE OPLOSSING

Beeld en gebruiker centraal

Het nieuwe design van de website biedt bezoekers de bekende kwalitatieve content, maar nu geoptimaliseerd voor het lezen op tablet of smartphone. In het design hebben we zoveel mogelijk ruimte gelaten voor de beelden. Daarnaast  zijn de belangrijkste userflows volledig  opnieuw uitgedacht en hebben we een nieuwe gallery ontwikkeld waar community leden van DIGIFOTO Pro hun mooiste foto’s kunnen plaatsen. Uiteraard allemaal met de gebruiker als vertrekpunt.

Conceptontwikkeling nieuwe website DIGIFOTO Pro
HET RESULTAAT

Informatie, inspiratie én interactie!

De nieuwe website van DIGIFOTO Pro biedt de gebruiker waardevolle content, kwalitatieve informatie en inspirerende foto’s en verhalen. Daarnaast kunnen leden in de nieuwe gallery hun mooiste foto’s delen, foto’s van andere leden bekijken, foto’s liken en op foto’s reageren. Zo is het nog leuker om onderdeel te zijn van de grootste online community voor digitale fotografie in Nederland en België. De website van DIGIFOTO Pro is ontwikkeld op basis van open source cms Drupal.

Bekijk de website