icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Online merkboek Den Haag

#DenHaag
#responsive
#citymarketing
Screenshot website merkdenhaag op laptop
Klant

Citymarketing Den Haag

Expertise

strategie, concept, ux design, development, usability testing

Voor het nieuwe beeldmerk voor de stad Den Haag wilde het Bureau Citymarketing een online merkboek realiseren. Het merkboek moest de stakeholders uit de stad inspireren, informeren en activeren om het nieuwe beeldmerk en het beschikbare marketingmateriaal te gebruiken. En dat alles op een aantrekkelijke manier! Flink bedacht hiervoor de oplossing. 

Screenshot merkdenhaag.nl op smartphone
Screenshot merkdenhaag.nl op smartphone
Screenshot merkdenhaag.nl

Beleving en gemak

We werkten een concept uit waarbij gebruikers online door al het materiaal van het merkboek kunnen bladeren. Op die manier kunnen ze zich laten inspireren. Bovendien is al het materiaal direct voor eigen gebruik te downloaden. Van materiaal over de unieke kwaliteiten Den Haag tot aan materiaal gericht op de verschillende doelgroepen van de stad. Zo hebben alle stakeholders van Den Haag altijd passend en kwalitatief marketingmateriaal bij de hand. Uiteraard testten we alles vóór livegang uitgebreid. De resultaten hiervan verwerkten we direct in het online merkboek.

Screenshot website merkdenhaag.nl

Innovatief en functioneel

We ontwikkelden het merkboek op basis van open source CMS Drupal. De innovatieve én functionele website is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Bovendien is die toegankelijk op alle devices, de functionaliteit past zich aan naar de mogelijkheden van het device. Het gebruik van de website kunnen we nauwkeurig meten. Zo weten we precies weten hoe vaak welk materiaal gedownload wordt. Met deze inzichten kan Bureau Citymarketing steeds beter aansluiten bij de wensen van de bezoekers.

Flink is creatief, betrokken én professioneel

Ik heb erg plezierig met Flink samengewerkt. Het team van Flink is creatief, betrokken en professioneel. Het eindresultaat is een prachtig gezamenlijk product geworden, waarmee de stad echt op de kaart kan worden gezet!

Stefan Beer-Rutte Senior Communications Manager