icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Een nieuwe stap in e-commerce

#transportsector
#DrupalCommerce
#multisite
Screenshots website Beurtvaartadres op smartphone
Klant

Beurtvaartadres

Expertise

strategie, concept, ux design, development, e-commerce

Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties. Hiermee zijn ze de grootste leverancier van analoge en digitale vrachtbrieven in Nederland. Beurtvaartadres kwam bij Flink met de vraag om gezamenlijk een nieuwe, toekomstbestendige online strategie uit te denken. Op basis van die strategie ontwikkelden we vervolgens de nieuwe website en maatwerk webshop.

Foto van een haven waar vrachtschepen laden en lossen
Screenshot website Beurtvaartadres op smartphone
Screenshot webshop Beurtvaartadres op smartphone
Screenshot webshop Beurtvaartadres op smartphone

Drupal Commerce

Na de strategische fase zijn we met het team aan de slag gegaan en hebben we de nieuwe website van Beurtvaartadres ontwikkeld in Drupal 8. Multisite, dus met ondersteuning voor het efficiënt toevoegen van meerdere websites. De webshop ontwikkelden we in Drupal Commerce, met een volledig maatwerk bestelflow om het bestelproces voor nieuwe en bestaande klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. De webshop is daarnaast gekoppeld met het ERP van Beurtvaartadres, Ingenico voor de betalingen en met een online printshop voor gepersonaliseerde vrachtbrieven.