Beurtvaartadres

Strategie, nieuwe websites én webshop

DE VRAAG

Meer dan een website…

Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties. Hiermee zijn ze de grootste leverancier van analoge en digitale vrachtbrieven in Nederland. Beurtvaartadres kwam bij Flink met de vraag om gezamenlijk een nieuwe, toekomstbestendige online strategie uit te denken. Op basis van die strategie ontwikkelden we vervolgens twee nieuwe websites en een maatwerk webshop.

Logo Beurtvaartadres
DE OPLOSSING

Drupal multisite en Drupal commerce

Na de strategische fase zijn we met het team aan de slag gegaan en hebben we de nieuwe website van Beurtvaartadres ontwikkeld in Drupal 8. Multisite, dus met ondersteuning voor het efficiënt toevoegen van meerdere websites. De webshop ontwikkelden we in Drupal commerce, met een volledig maatwerk bestelflow om het bestelproces voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. De webshop is daarnaast gekoppeld met het ERP van Beurtvaartadres, Ingenico voor de betalingen en met een online printshop voor gepersonaliseerde vrachtbrieven.

Work in progress voor het scrum project
HET RESULTAAT

Gebruiksvriendelijke website en webshop

Het eindresultaat is een moderne website die de producten en diensten van Beurtvaartadres op een gebruiksvriendelijke manier aan de bezoeker presenteert. De webshop heeft hierin natuurlijk een prominente plek gekregen. Een grote winst is dat naast bestaande klanten nu ook nieuwe klanten direct online kunnen bestellen. De webshop is gekoppeld met het ERP systeem van Beurtvaartadres en met een printservice zodat ook gepersonaliseerd drukwerk eenvoudig online besteld kan worden. De shop biedt klanten inzicht in hun bestelgeschiedenis en maakt het herhalen van een bestelling heel eenvoudig. Er is veel aandacht besteed aan de performance en snelheid van de website, om bezoekers een zo soepel mogelijke bestelervaring te bieden. En niet geheel onbelangrijk: de shop van Beurtvaartadres is genomineerd voor een Splash Award in de categorie Commerce!   

Bekijk de website