Een nieuw begin voor Ad Patres

Nieuws

De uitvaartbusiness is een serieuze zaak. Maar dat wil niet zeggen dat daar een zwaarmoedige website bij hoort. Voor Ad Patres mochten we de nieuwe website ontwikkelen, met juist de focus op de manier hoe mensen in het leven staan en persoonlijk contact met de uitvaartbegeleiders. Bij een uniek leven past tenslotte een unieke uitvaart.

Flink | Nieuwe website voor Ad Patres live

Ad Patres richt zich op ieders eigen levensverhaal en de unieke uitvaart die daar bij past. Door persoonlijk contact met haar klanten, hun naasten of nabestaanden, stellen zij een uniek afscheid samen waarin het verschil dat iemand maakte in zijn of haar leven centraal staat.  

In de nieuwe website die wij voor Ad Patres ontwikkelden is veel aandacht besteed aan het in beeld brengen van de bijzondere en persoonlijke benadering van de uitvaartbegeleiders. De website heeft een verzorgde en chique uitstraling en gepaste mogelijkheden om snel en eenvoudig met Ad Patres in contact te komen. Daarnaast is een online condoleanceregister opgezet, waar nabestaanden een persoonlijk berichtje achter kunnen laten om hun medeleven te betuigen.

Onderdeel van Eer en Volharding

www.adpatres.nl is de eerste website die we voor de overkoepelende BV Eer &Volharding mochten ontwikkelen. Inmiddels zijn we al druk bezig met de nieuwe website voor uitvaartonderneming CUVO en binnenkort is ook de website van De Laatste Eer aan de beurt. Om de websites goed te kunnen beheren en efficiënt door te ontwikkelen kozen we voor een multisite opzet in Drupal. Hierbij kan de techniek worden gedeeld, mét behoud van een sterke eigen identiteit per onderneming.

Adpatres.nl staat sinds vorige week live, we zijn weer trots op het resultaat!

Bekijk de website