icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Echt beter gevonden worden...

#SEO
#SEA
#Google
#resultaatgericht

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA) zijn niet meer weg te denken binnen online marketing. Het optimaliseren van websites om beter vindbaar te zijn in Google, het beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes is een constant proces. Bij Flink kunnen we je daarbij helpen.

SEO overleg bij Flink

Sander, onze SEO & SEA specialist, monitort de prestaties van websites om concrete actiepunten te signaleren op het gebied van vindbaarheid. Hij kijkt naar de content optimalisatie voor betere organische vindbaarheid, en stelt een SEO profiel op. Het SEO profiel bestaat o.a. uit een overzicht van (conversie)doelen, keywords en traffic & conversie statistieken. Met als uiteindelijke doel: betere vindbaarheid in de zoekmachine en relevanter websiteverkeer.  

Als je zoekmachine advertentie campagnes hebt draaien of ook wil gaan adverteren, dan kunnen we daarbij helpen. We kijken waar lopende campagnes geoptimaliseerd kunnen worden én hoe we de campagne beter in kunnen richten om zo te sturen op concrete conversie doelstellingen. Deze data wordt netjes weergeven in een persoonlijk SEO & SEA Dashboard.

Ondertussen zijn we al voor steeds meer klanten bezig om hun vindbaarheid te verbeteren. Zo werken we o.a. voor alle labels van Eer en Volharding (Ad Patres, CUVO, De Laatste Eer) maar ook voor PBLQ en TPSgroep. Deze maand zijn we gestart met het inrichten van een SEO & SEA Dashboard voor OlinData en aankomende maand gaan we aan de slag voor FCB.

Door het inzicht in de data en de aanpassingen die we gedaan hebben, zien we bij alle labels van Eer en Volharding een stijging in positie. Hiermee bedoelen we dat de zichtbaarheid in Google vergroot is. Een gevolg hiervan is dat er ook een stijging is het organische verkeer. En dat is een resultaat wat we graag zien.

Ben jij benieuwd hoe jouw website presteert op het gebied van SEO? Of wil je meer weten over SEA? Laat Flink je helpen en neem contact met ons op!