icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Echt beter gevonden worden...

#SEO
#SEA
#Google
#resultaatgericht

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA) zijn niet meer weg te denken binnen online marketing. Het optimaliseren van websites om beter vindbaar te zijn in Google, het beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes is een constant proces. Bij Flink kunnen we je daarbij helpen.

SEO specialisten Sander en Ruben in overleg bij Internetbureau Flink Den Haag

Ons SEO & SEA team monitort de prestaties van websites om concrete actiepunten te signaleren op het gebied van vindbaarheid. Ook kijken we naar de content optimalisatie voor betere organische vindbaarheid, en stelt een SEO profiel op. Het SEO profiel bestaat o.a. uit een overzicht van (conversie)doelen, keywords en traffic & conversie statistieken. Met als uiteindelijke doel: betere vindbaarheid in de zoekmachine en relevanter websiteverkeer.  

Als je zoekmachine advertentie campagnes hebt draaien of ook wil gaan adverteren, dan kunnen we daarbij helpen. We kijken waar lopende campagnes geoptimaliseerd kunnen worden én hoe we de campagne beter in kunnen richten om zo te sturen op concrete conversie doelstellingen. Deze data wordt netjes weergeven in een persoonlijk SEO & SEA Dashboard.

Ondertussen zijn we al voor steeds meer klanten bezig om hun vindbaarheid te verbeteren. Zo werken we o.a. voor alle labels van Eer en Volharding (Ad Patres, CUVO, De Laatste Eer) maar ook voor PBLQ en TPSgroep. Eerder hielpen we FCB, Rathenau Instituut, Dutch Water Sector en Netherlands Water Partnership bijvoorbeeld al met het instellen van een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk SEO-dashboard, waardoor klanten direct inzicht in hun online resultaten kregen. Daardoor wordt inspelen op je eigen vindbaarheid nog eenvoudiger. Maar ook voor directe hulp bij je SEO & SEA kunnen we je helpen.

Door het inzicht in de data en de aanpassingen die we gedaan hebben, zien we bij alle labels van Eer en Volharding bijvoorbeeld een stijging in positie. Hiermee bedoelen we dat de zichtbaarheid in Google vergroot is. Een gevolg hiervan is dat er ook een stijging is het organische verkeer. En dat is een resultaat wat we graag zien.

Ben jij benieuwd hoe jouw website presteert op het gebied van SEO? Of wil je meer weten over SEA? Laat Flink je helpen en neem contact met ons op!