icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Kennissessie

Online uitdagingen voor brancheorganisaties

In deze kennissessie gaan strategen Jorry en Wouter dieper in op drie online uitdagingen voor brancheorganisaties, waarover we eerder al een artikel schreven. In de sessie nemen we de tijd om stil te staan bij deze uitdagingen, lichten onze visie hierop verder toe en bieden waar mogelijk praktisch handelingsperspectief. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen, zodat we ook kunnen meedenken over ieders specifieke vraagstuk of situatie.

Datum

Donderdag 19 mei

Tijd

16:00 - 17:30

Locatie

Online

Kosten

Gratis!

Waarom deze sessie?

We organiseren deze kennissessie omdat we graag onze ervaringen van de laatste jaren met andere organisaties willen delen. We houden van Haagsche helderheid en eerlijkheid, dus natuurlijk komen we op deze manier ook graag in contact met brancheorganisaties die we als Flink wellicht in de nabije of verre toekomst verder mogen helpen. Maar geen zorgen, we houden tijdens de sessie echt geen generieke verkooppraatjes maar nemen de tijd om samen met alle deelnemers de inhoud in te gaan. 

Voor wie?

Deze kennissessie is interessant voor iedereen die in een (branche)organisatie verantwoordelijk is voor – of betrokken is bij – het vaststellen of realiseren van een online ambitie. Pas jij of je organisatie niet exact in dit profiel maar herken je je toch in de door ons benoemde uitdagingen? Schroom dan niet en meld je gewoon aan! We leren jou en jouw organisatie ook graag kennen.

Sprekers Jorry en Wouter en host Bas

Even voorstellen

We noemden ze al bij voornaam, maar wie zijn Jorry en Wouter eigenlijk? Jorry van Someren (links) en Wouter Langen (midden) zijn samen eigenaar van Flink en beide actief als online strategen. In die rol helpen zij nieuwe klanten naar een goed doordachte opzet van een nieuwe website, en bestaande klanten naar waardevolle doorontwikkeling van hen bestaande online landschap. Samen hebben zij meerdere brancheorganisaties geholpen om stappen te zetten naar online succes, waarover zij hun ervaringen graag met jullie delen. De kennissessie wordt gehost door onze projectmanager Bas van Haren (rechts).

Aanmelden voor de gratis online kennissessie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatie rondom deze kennissessie. Meer weten over hoe wij met gegevens omgaan? Lees ons privacy statement.