icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Zoekmachine optimalisatie door Flink

Bij Flink werken we al jaren hard aan de realisatie van krachtige websites en webshops. Maar als ze eenmaal online staan, begint het eigenlijk pas. Om websites zo succesvol mogelijk te maken helpen we onze klanten bij zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO.

Direct meer weten over Search Engine Marketing door Flink? Bel Pieter op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en wordt teruggebeld!

SEO bij Flink

Wat is SEO?

SEO (Search Engine Optimization) betekent niets anders dan het optimaliseren van websites voor de vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Om dit te kunnen doen is er de nodige kennis van zoekmachines en website ontwikkeling nodig. Flink heeft deze kennis in huis en helpt je hier dan ook graag mee. We beginnen met een keyword onderzoek, om vervolgens een nulmeting te doen. Daarna gaan we aan de slag en maken je website beter vindbaar, zodat je er meer rendement uit haalt. En je kunt ons geloven als we je zeggen dat dit ons altijd lukt! 

Meten is weten!

Het mooie van online is, dat we alles kunnen meten. We zorgen dan ook voor een periodieke rapportage zodat je de vorderingen zelf bij kunt houden. Verkoop je online of werf je donaties? Dan kunnen we je zelfs exact vertellen wat je ROI (return on investment) is.

Waarom SEO?

Uiteraard wil je dat je website bezocht wordt door zoveel mogelijk relevante bezoekers. Zoekmachines spelen hierin een belangrijke rol. Dit is waar zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO, om de hoek komt kijken. Zoals hierboven omschreven werk je met SEO aan de vindbaarheid van je website in zoekmachines. Dit is essentieel als je de website optimaal wil inzetten en je online doelen wil bereiken, of de prestaties van de website wil verbeteren.

Van alle gebruikers van een zoekmachine, kijkt 30% niet verder dan de eerste paar resultaten en 42% niet verder dan de eerste pagina. Sta je daar niet op, dan ziet dus maximaal 28% van alle zoekers jouw website in de zoekresultaten staan en loop je veel mogelijke bezoekers, offerteaanvragen of directe verkopen mis.

SEO door Flink

Om klanten te helpen hun websites beter vindbaar te maken hebben we bij Flink een eigen SEO aanpak ontwikkeld. In deze aanpak beginnen we altijd met een goed gesprek, een stevige analyse en heel belangrijk; de nulmeting! Zo weten we later in het proces exact hoeveel voortgang we boeken.

Klanten kunnen vervolgens kiezen uit drie verschillende SEO pakketten waarin we ze maandelijks met SEO verder helpen:

SEO Pakketten

Al deze pakketten zijn per halfjaar af te nemen. In de maandelijkse uren gaat onze SEO expert met je website aan de slag en worden er zowel zichtbare als onzichtbare wijzigingen op de website doorgevoerd. En als we ideeën hebben om de vindbaarheid nog verder te verbeteren die niet binnen deze uren kunnen worden opgepakt, nemen we natuurlijk contact met je op! 

We sturen je één keer per maand een rapportage van de voortgang. Met deze rapportage krijg je direct inzicht in de voortgang van de website. We vermelden hierin ook wat het heeft opgeleverd in de vorm van bijvoorbeeld conversie, omzet, bezoekers, offerte-aanvragen of ingevulde formulieren. Natuurlijk hebben we daarbij ook persoonlijk contact om de stand van zaken en de voortgang te bespreken.

Na 3 maanden geen resultaat? Dan zijn de volgende 3 maanden op onze kosten!

We zijn er zo zeker van dat we je kunnen helpen en je positie in Google kunnen verbeteren. Blijkt na de eerste 3 maanden dat er nog geen verbetering heeft plaatsgevonden? Dan nemen wij de kosten van de volgende 3 maanden voor onze rekening!

Ben je overtuigd en wil je direct aan de slag? Neem dan contact op met ons op, we helpen je graag verder!

Meer weten over Search Engine Marketing door Flink?

Bel Pieter op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en wordt teruggebeld!