Wij zijn Flink!

Hèt full-service internetbureau van Den Haag!

Met 20 fanatieke online specialisten werken we ons dagelijks in het zweet voor online succes. We maken professionele websites, webdesigns die je raken en online campagnes die scoren. Van start tot finish zetten we ons voor de volle 200% in! Altijd.

In onze wereld...

Maakt elke website ons trots. Staat elke pixel op de juiste plaats. Slaat elke online campagne aan bij het juiste publiek. Zijn we vastberaden in onze zoektocht naar online perfectie. We draaien ieder project op volle kracht. Verdiepen ons in elke opdracht en bijten ons vast tot het einddoel is bereikt: de optimale online beleving voor bezoekers en het maximale online resultaat voor de klant.

Dank voor jullie kwaliteitswerk voor ons project Connect.Ideas voor kinderen uit het conflictgebied Congo. Het was in time, in budget en in scope :-) Well done dus!

Marten Schoonman - WarChild 

De Fantastische Vrienden zijn mede dankzij Flink echt tot leven gekomen. Tijdens dit grootschalige project heeft Flink zich een flexibele en betrouwbare partner getoond.

Eric Rust - Madurodam 

Flink is niet bang voor een discussie. Dat is prettig werken. Onze wensen zijn goed vertaald in een overzichtelijke website met een sterke structuur en fraaie vormgeving.

BoitenLuhrs 

Techniek is een middel om een doel te bereiken. Deze gedachte van Flink sprak ons direct aan. Hun functionele vertaalslag heeft ons al veel tijd bespaard.

VolkerWessels 

Wie bedenken alle online hoogstandjes?

Iedere Flinke professional is uniek. Wat we wèl delen met elkaar? Onze liefde voor online. Ieder binnen zijn eigen expertise. Conceptontwikkeling, interactieontwerp, design, front-end, back-end, copy, project management en strategie. We hebben het allemaal in huis!

 

Check ons team!

Wat vinden we nog meer belangrijk?

Bij Flink wordt keihard gewerkt voor het beste online resultaat. Maar we beseffen ook dat er meer is in het leven dan online succes. Flink heeft een bijzondere band met het goede doel Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Daarom steunen we deze stichting al meer dan 10 jaar door onze handen online voor ze uit de mouwen te steken.

Wil je zeker weten dat Flink ook bij jou past?

Bespreek je wensen met ons
of bel ons:
070 750 74 74

Dit is waar we goed in zijn

Websites

Een heldere structuur. Kwalitatieve content. Innovatief design. Geschikt voor tablet en mobiel. En een goed ingericht Content Management Systeem. Een goede website doet waar hij voor bedoeld is. Je merk verstevigen. Klanten aantrekken. Converteren.

Van strakke en innovatieve corporate websites tot technisch complexe en interactieve platforms met koppelingen naar externe systemen. Een hele mond vol, maar het komt hier op neer: wij bedenken het concept, geven het vorm en nemen de volledige uitvoering voor onze rekening. Deze websites ontwikkelen we bij voorkeur op basis van het open source content management systeem Drupal. Of we zetten ons eigen CMS WebComposer in. Waar onze voorkeur ligt? Redelijk cliché, maar absoluut waar: bij de juiste keuze voor ieder project!

Heb je wat unieks in gedachten? Behoefte aan maatwerk? Kom maar op! Onze creatieve en technische teamleden denken graag met je mee. Uitdagingen worden bij Flink altijd onder luid applaus ontvangen.

Online campagnes

Een online campagne bij Flink betekent: een korte doorlooptijd, een scherp budget en ambitieuze doelstellingen behalen. Naadloos aansluiten op een totale campagne en razendsnel schakelen zonder in te leveren op kwaliteit. Dat is wat wij als ervaren specialist al meer dan 10 jaar voor onze klanten doen. Met succes.

We zoeken (en vinden!) altijd de juiste mix van middelen om het doel van onze klant te bereiken. Van responsive actiesite tot facebook campagne, bannercampagne, e-mailing en landingspagina. Alles perfect doorgemeten en gemonitord. Want we willen het succes natuurlijk ook daadwerkelijk kunnen aantonen.

Social Media

Social media is niet meer weg te denken uit het rijtje communicatiemiddelen. Ieder merk met serieuze ambities is er te vinden. Een social mediacampagne is dan ook bij uitstek geschikt om persoonlijk contact te leggen met je doelgroep. Met een hogere kans op (snelle) verspreiding van je boodschap dan welk ander medium ook te bieden heeft. Wij zijn ervaren ontwikkelaars van concepten voor een optimaal resultaat binnen een social mediacampagne. Naast campagnes nemen we ook graag de ontwikkeling van creatieve content voor onze rekening.

Om social mediakanalen eenvoudig te beheren, werken veel van onze opdrachtgevers met bestaande social mediatools. Daar ontwikkelen wij graag op door. Flink heeft bijvoorbeeld al meerdere facebook campagnes ontwikkeld binnen de tool Buddy Media (salesforce marketing cloud). 

Responsive & mobiel

Een website die niet goed leesbaar is op een smartphone of tablet telt niet meer mee. Ga je online? Ga dan all the way. Er zijn vele miljoenen tablets en smartphones in gebruik, alleen al in Nederland! En meer dan de helft van alle internetters gaat het liefst mobiel online.


Responsive of mobiel?

Dat is de enige keuze die je nog hoeft te maken. En daar helpen we je graag bij. Een responsive website past zich automatisch aan aan de vorm van ieder apparaat. En bij ons betekent responsive ook adaptive: uitzonderingen in de weergave op mobiel of desktop zijn mogelijk. Is het voor jouw organisatie beter om een aparte mobiele website te hebben met een eigen ontwerp? Geen probleem. Die maken we ook!

Webshops

Wil jij je product online (gaan) verkopen? Dan is het belangrijk om een gebruiksvriendelijke, betrouwbare webshop te bieden aan je potentiële klanten. Niets jaagt online shoppers sneller weg dan een webwinkel die niet werkt.

 

Flink begrijpt hoe online bezoekers denken. Daarom ontwikkelen wij webshops met Prestashop. Deze open source oplossing kent een korte ontwikkeltijd in vergelijking met andere webshopoplossingen. En tijd is geld! Daarnaast is het niet alleen gebruiksvriendelijk voor bezoekers, maar ook voor beheerders.
En elk onderdeel dat je je kunt wensen, is beschikbaar in Prestashop. Vind je je specifieke wensen niet in het uitgebreide standaardpakket, kun je er een betaalbare module voor aanschaffen. Je leest het al: wij zijn fan! Met Prestashop haal je namelijk een uitstekende webshop in huis. En wij bouwen hem graag!

Online strategie

Strategie is een complex begrip. Voor Flink betekent het simpelweg ‘goed nadenken’. Nadenken over een concrete doelstelling met een meetbaar resultaat. Wil je een online ticketsysteem of wil je meer tickets verkopen? Dat beïnvloedt de keuzes waar je voor komt te staan tijdens een project.

 

Een strategische basis helpt creatieve mensen een beter product te maken. Het stelt je doelen op scherp. Met een strategie kun je je investeringen beter verantwoorden. En met een strategie geef je alleen geld uit dat werkelijk bijdraagt aan het realiseren van je doel. Als dit voor jou
voldoende argumenten zijn om eens een brainstormsessie te organiseren om jouw online strategie onder de loep te nemen: just call our name! En we schuiven graag bij je aan.

Wil je zeker weten dat Flink bij jou past?

Dan kunnen we nu jouw project bespreken
of bel ons:
070 750 74 74

Hoe gaan we te werk?

Best of both worlds

We hebben inmiddels genoeg ervaring om te weten wat werkt. En een project ontpopt zich sneller tot een succes als de opdrachtgever onderdeel is van het team. Scrum dus. Waarbij we in agile sessies continu de voortgang bespreken. Direct met onze specialisten aan tafel. Korte lijnen, snel resultaat. En soms vraagt een project een meer trapsgewijze aanpak. Dan voegen we er elementen van de traditionele watervalmethode aan toe. Dan kiezen we the best of both worlds.

Welke methode werkt het beste voor jouw project? Daar komen we snel genoeg achter! Het hangt allemaal samen met jouw prioriteiten als het gaat om budget, tijd, kwaliteit en scope.

Wat betekent een relatie met Flink?

In Flink vind je een trouwe partner. Loyaal en betrokken. We duiken onbevreesd in de vraag van onze klant. We bijten ons vast in een opdracht, vastbesloten om de doelstelling van de klant te realiseren. Daar willen we tot diep in de nacht voor overwerken, maar we blijven wel eerlijk: als wij niet geloven in een keuze, gaan we de discussie zeker niet uit de weg.

Moet het per sé full-service zijn? Nee!

We zijn de juiste partner om een project van idee tot livegang aan uit te besteden. We bieden onszelf niet voor niets full-service aan. Dat doen we omdat wij geloven dat we op eigen kracht altijd een optimaal resultaat kunnen boeken. Maar we zijn gelukkig niet mensenschuw. Heb je al een CMS-partner? Wij maken graag nieuwe vrienden tijdens een deelproject! 

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Check de mogelijkheden voor jouw project
of bel ons:
070 750 74 74

Contact

Regulusweg 5 - 2516 AC Den Haag

Algemeen:070-750 74 74

Support:070-750 74 94

Fax:070-750 74 75